Social News

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  Image Alt
  Social Foods

  Veelgestelde vragen

  Verzending en bezorging

  Wij hanteren twee verzendmomenten per week, elke dinsdag en vrijdag. Dat betekent dat het pakketje in de meeste gevallen de volgende werkdag door jouw brievenbus valt. De pakketjes worden verzonden met briefpost en zijn daardoor niet te traceren.

  Dat kan natuurlijk altijd! Geef in de notities aan wanneer de gewenste bezorgdag is, dan proberen wij daar rekening mee te houden met het verzenden.

  Als je er voor kiest om je pakketje te komen afhalen, dan kan je de eerst volgende werkdag tussen 10.00-16.00 langskomen bij Kerkweg 2 in Oud-Zevenaar. In het weekend zijn wij dicht, dus houdt hier rekening mee.

  De kosten voor het verzenden van een brievenbuspakketje bedragen € 4,95. Voor een pakket wat niet door de brievenbus past rekenen wij € 7,25 verzendkosten. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden!

  Wij werken samen met de Fietskoeriers, een duurzame en sociale onderneming, net als Social Foods. In de steden worden de pakketjes door Fietskoeriers bezorgd, voor het gebied buiten de steden besteden zij dit uit aan duurzame partners.

  Omdat wij de meeste pakketjes met de briefpost versturen, hoef je niet thuis te zijn/blijven om het pakketje aan te nemen. Als je iets met pakketpost hebt besteld, dan wel natuurlijk!

  Hongerige huisdieren kunnen de inhoud van het pakketje ook erg lekker vinden! Dat snappen wij natuurlijk, maar houdt er rekening mee dat in sommige producten chocolade is verwerkt. Chocolade bevat stoffen die dodelijk kunnen zijn voor honden en mogelijk andere huisdieren. Waarschuw dus de ontvanger dat er een pakketje meet eetbare inhoud wordt afgeleverd.

  Producten

  Al onze producten worden met de beste ingrediënten bereid, allemaal afkomstig van lokale ondernemers. Zo verminderen we de ecologische foodprint en helpen we elkaar. Op de website vermelden wij per product de precieze ingrediënten.

  Al onze producten worden op ambachtelijke wijze met de hand bereid. Wij doen ons best om alles zo snel mogelijk te laten bezorgen. In ieder geval zijn onze producten tot 8 dagen goed na de datum van verzending. En geloof ons, dan is het allang op😊. Mocht je toch nog wat over hebben? Proef, ruik en voel na deze datum.

  Bewaar het koel en droog, maar niet in de koelkast!

  Al onze producten worden bereid in een omgeving waar ook eieren, gluten, melk, noten , etc. verwerkt worden.

  Algemeen

  Zeker kan dat. Bij de opmerkingen kan je vermelden wat je op het kaartje wilt zetten (max. 3 zinnen). Wij zorgen er voor dat het met de hand op ons kaartje wordt geschreven. Zo maken we het extra speciaal 😊

  Nee hoor, je kan ook altijd een mailtje sturen naar info@socialfoods.nl en een afspraak maken voor afhalen in Zevenaar.

  Stuur een mailtje naar info@socialfoods.nl óf stuur het contactformulier in en wij helpen je verder! We horen graag van je!

  Natuurlijk, geen probleem! Behalve als verrassing voor je beste vriend, je zusje, je oma, of wie jij wenst, zijn de pakketjes ook ideaal om te geven als relatiegeschenk, lief gebaar voor een werknemer of als bedankje voor een mooie opdracht. Stuur een mailtje naar info@socialfoods.nl óf stuur het contactformulier in en wij helpen je verder!